Find svar på nogen af dine spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os
hvordan gemmer jeg et gravsteds lokation?

Brugen af pluskoder på Google Maps er ret simpelt. Her er trin-for-trin guiden: 1. Åbn Google Maps: Åbn Google Maps-appen på din smartphone eller gå til Google Maps på din computer ved at besøge https://www.google.com/maps. 2. Find den ønskede placering: når du står ved gravstedet 3. Få pluskode: Tryk og hold eller højreklik på din placering, som du ønsker at gemme. En markør vil dukke op på dette sted og nederst på skærmen (på mobil) eller i venstre side (på computer) vil der være et kortvindue med information om den valgte placering. Klik eller tryk på disse oplysninger for at få adgang til flere oplysninger. 4. Find pluskode: I informationen skal du se “Pluskode” eller “Kode”. Pluskode vil ligne en kombination af bogstaver og cifre, f.eks. “7FG9+V3 København, Danmark”. 5. Kopiér pluskode: Klik på Pluskode for automatisk at kopiere den til dit udklipsholder. 6. Del eller søg efter pluskode: Du kan nu dele denne pluskode med andre ved at indsætte den på mindesiden eller i en besked. Andre kan indtaste pluskoden direkte i Google Maps søgefeltet for at finde den nøjagtige placering

hvordan opretter jeg en mindeside

Kik på “Opret Mindeside”-> Opret en mindeside og udfyld navnet på den afdøde og start din historie i næste felt. ->Tryk på næste og udfyld resten af ​​indstillingerne for din mindeside Når gruppen er oprettet, vises en QR-kode tilknyttet denne side. Mindesidens indhold og historien kan ændres løbende. Hvis mindesiden slettes, bliver indholdet på qr-koden permanent slettet, og der skal oprettes en ny QR-mindeside og eventuelt en ny mindeplade Bestil dit fysiske QR-skilt, ved at indsætte linket til mindesiden eller qr-koden i din ordre i shoppen. Når ordren er bekræftet, begynder vi at gravere dit QR-skilt.

hvordan gøres mindesiden privat?

Du redigér det inde på mindesidens indstillinger. Ved at gøre din mindeside privat, kan vores brugere kun læse historien om den afdøde. Galleri og andet indhold på din mindeside kan kun tilgås af den enkelte mindesides medlemmer.

kan jeg vælge om mindesiden skal indeholde et galleri?

Ja, inde på din mindesides indstillinger kan du aktivt vælge eller fravælge Galleri.

hvem styrer mindsidens indhold?

Den person som opretter en mindeside bliver administrator af siden. Man kan invitere andre medlemmer til at blive administratorer så de kan hjælpe med at skrive videre på historien samt vedligeholde mindesidens indhold. Som administrator har du ligeledes muligheden for at slette siden permanent, så vær opmærksom på dette.

hvornår er mindesiden tilgængelig?

Online mindesiden er aktiv så snart den er blevet oprettet. Den fysiske mindeplade sendes hurtigst muligt, typisk mellem 1-3 dage. Når du modtager stativet skal det blot placeres på det ønskede lokation. For ekspreslevering kontakt os og hør nærmere.

hvordan bestiller jeg en mindeplade

Når du har tilføjet varen til din indkøbskurv, er du klar til at gå videre til checkout . Under checkout finder du en boks til ekstra bemærkninger. Indtast venligst det navn, du gerne vil have indgraveret på det bestilte skilt. Hvis der ikke er angivet noget navn, vil det som standard være ‘SCAN MIG’. Længere nede på betalingssiden er der en sektion til at uploade et billede. Her skal du uploade QR-koden, der vises i øverste venstre hjørne, når du er på din mindeside. Det er afgørende at bruge den korrekte QR-kode fra din mindeside, da QR-koderne svarer til den specifikke skærmside, du ser på i øjeblikket.” gem qr-koden fra din mindeside på telefonen eller computeren, så den er klar til at blive vedhæftet under bestillingen.