Om os

Endless Story begyndte i 2023. Det hele startede med en vision om at forvandle et besøg på kirkegården til en mere tilgængelig og berigende oplevelse.

Under et familiearrangement i København havde vi mulighed for at besøge et familiegravsted. Da vi skulle finde min kusines grav på en gravplads i Brøndby, stod vi over for udfordringen med at finde den præcise placering. Efter et langt videoopkald med pårørende lykkedes det endelig at finde det rigtige sted. Denne oplevelse fik os til at indse, at dette problem ikke kun var vores eget, og som én i transportbranchen vidste jeg, at der skulle være en mere effektiv løsning.

Som en passioneret bruger af lydbogstjenester, har jeg lyttet til adskillige historier om skæbner, der tilfældigvis hvilede på den samme gravplads, som jeg netop havde besøgt. Jeg følte nærmest, at jeg kendte disse mennesker, fordi jeg fik en forståelse af  deres liv og skæbner gennem bøgerne. Hvis blot jeg kunne finde deres gravsted på en mere praktisk måde, ville jeg uden tvivl have udforsket flere gravsteder den dag. Dette fik mig til at reflektere over, hvorfor ikke alle disse gravsteder omkring mig kunne have en QR-kode tilknyttet, der førte til en mindeside med gravstedets placering og fortællinger om den afdøde, fortalt af deres nærmeste.

Vi hos Endless Story tror på, at  alle de mennesker vi har holdt kære, har historier, der fortjener at blive delt. Det er disse historier, der former vores kultur og udgør en uvurderlig del af vores fælles arv.

Med Endless Story stræber vi efter at ære disse liv og skabe en dyb forbindelse mellem dem, der har forladt os, og dem, der besøger deres hvilesteder.

billede fra bisættelse. pårørende ser kisten blive lagt i jorden. Aalborg tårnet kan ses i baggrunden

Vores mission

Vores mission er at berige enhver gravplads med levende historier om det levede liv. Historier, der lyser op i vores samfund, vores land og vores verden. Vi bestræber os på at skabe en atmosfære, hvor en enkel tur på gravpladsen giver mulighed for refleksion og fordybelse i eget liv. Vi er dedikerede til at formidle historier og livserfaringer på en måde, der giver familier tilfredshed og ærer det unikke individ på en værdig måde. Vi tror på, at fortællinger og historier kan bidrage til at fremme forståelse og forbinde mennesker, inspirere og fremkalde håb på tværs af religion og etnicitet. Vi tror på, at jo bedre vi forstår hinandens baggrunde og erfaringer, jo mindre sandsynligt er det, at vi dømmer og nærer fordomme.

Vi tror på, at alle har en unik historie, som fortjener at blive delt.

Vores værdier

Hos Endless Story er vores fundament bygget på respekt, kærlighed og medfølelse. Disse værdier fungerer som vores kompas, der guider os i alle vores bestræbelser. Vi er forpligtet til at skabe et rum, hvor respekt og støtte er grundlæggende, og hvor vi ærer minderne om vores kære. Disse kerneværdier er grundlaget for vores arbejde og styrer vores beslutninger og handlinger hver dag.

 

mange tændte stearinlys om aften

Vores etik

Endless Story er en platform, hvor kærlighed, medfølelse og respekt er vores vejledende principper. Vores platform er dedikeret til at give et respektfuldt og støttende miljø for at ære minderne om vores kære. Vi har nogle etiske grundlag og overvejelser, som både vi selv og vores medlemmer forventes at følge, for at sikre en positiv og meningsfuld oplevelse for alle.

Respekt og følsomhed: Behandl hvert medlem med venlighed, empati og respekt. Enhver form for hadefulde ytringer, diskrimination eller stødende sprogbrug tolereres ikke. Vær opmærksom på kulturelle, religiøse og personlige forskelle blandt medlemmer.

Æresminder: Del indhold, der ærer og hylder minderne om dine kære. Post ikke indhold, der er respektløst, upassende eller ikke relateret til formålet med netværket.

Privatliv og samtykke: Få samtykke, før du poster indhold, der involverer andre mennesker, især hvis de ikke er medlemmer af netværket. Respekter andre medlemmers privatliv og undlad at dele personlige oplysninger uden deres tilladelse.

Positivt samfundsengagement: Deltag i konstruktive samtaler, der støtter og trøster medlemmer. Giv opmuntrende og sympatiske ord til dem, der sørger. Rapportér alle tilfælde af chikane, mobning eller upassende adfærd til platformsadministratorer.

Indholdsretningslinjer: Undgå at dele grafisk eller forstyrrende indhold, der kan udløse negative følelser blandt medlemmer. Del indhold, såsom billeder, historier og minder, der bidrager til den positive atmosfære i samfundet.

Etisk adfærd: Du må ikke udnytte platformen til kommercielle formål eller aktiviteter, der ikke er relateret til dens mindeformål. Afstå fra at deltage i enhver form for vildledende eller svigagtig adfærd.

Moderering og håndhævelse: Vores platformsadministratorer gennemgår rapporteret indhold og har bemyndigelse til at fjerne eller ændre indhold, der overtræder disse vilkår og regler. Gentagne overtrædelser kan føre til midlertidig eller permanent suspension fra netværket.

Juridiske overvejelser: Du er ansvarlig for at overholde alle gældende love og regler, mens du bruger platformen. Brug ikke platformen til ulovlige aktiviteter eller til at distribuere ophavsretligt beskyttet materiale uden behørig tilladelse.