Privatlivspolitik

For at du kan indgå aftale med Endless story Aps, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Endless story Aps og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Endless story Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Endless story Aps er: Moris Radi

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Endless story Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til contact@endlessstory.dk.

Deling af personoplysninger med tredjeparter

Vi deler dine personoplysninger med tredjepartstjenester som Google, da vi benytter deres services til forskellige formål, herunder gravlokation, analyse og markedsføring. Google kan modtage oplysninger som din IP-adresse og data om din brug af vores hjemmeside via cookies og andre teknologier. Disse oplysninger bruges til at forbedre vores hjemmeside og tjenesteydelser samt til at målrette vores markedsføringsindsatser. Google opbevarer og behandler dine data i overensstemmelse med deres privatlivspolitik.   https://policies.google.com/privacy

Cookies
På http://www.endlessstory.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik 
Vi bruger en log-statistik på http://www.endlessstory.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Endless story Aps’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse 

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:
http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse contact@endlessstory.dk