Vilkår og betingelser

Endless Story Aps  

Følfodvej 38  

DK-9310 Vodskov  

TEL: +4522398395  

CVR: 44285495  

 

Generelt 

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af unikke QR-mindeplader (“Produkter”) fra Endless Story Aps (“Sælger”).

Ved at foretage et køb accepterer køber (“Kunden”) automatisk disse vilkår og betingelser.

Produktbilleder

Alle produktbilleder afspejler produktets type, farve, størrelse og form, og prisen er angivet på billedet. Pladerne vil være unikt lavet, i henhold til din ordre. Vi bestræber os på at levere et produkt så tæt på det afbildede som muligt, men der kan forekomme små afvigelser pga. fremstilling og materiale.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner, inkl. moms. Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Priserne for hvert produkt på www.endlessstory.dk er eksklusiv leveringsomkostninger, medmindre andet er angivet for det enkelte produkt

Betaling

Endless story Aps accepterer online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron.

Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når den fysiske vare er afsendt eller det virtuelle produkt er oprettet, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre.

Reservation af midler

Ved brug af debetkort, debet samt kredit tages der forbehold for det handlede beløb. Dette beløb reserveres indtil webshoppen har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, vil pengene blive trukket fra kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/tjenesten.

Autorisation på betalingskort

Med betalingskort vil du kunne se, at pengene er reserveret på din konto, og at dit rådighedsbeløb her vil blive opført som værende mindre. Hvis du eller webshoppen efterfølgende annullerer din ordre, kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil stadig være gældende i en periode. Bemærk venligst, at kun din bank (eller kortudsteder) vil være i stand til at annullere reservationen.

Kreditkortgodkendelse

Pengene hæves først på din konto og vises i din oversigt, når webshoppen behandler og trækker betaling for din ordre

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Danmark – Kroner (DKK)

Endless story Aps bruger en sikker betalingsserver, der krypterer al information med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udenforstående.

Endless story Aps egen hjemmeside bruger også kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Endless story Aps sender varer med følgende: GLS – Privat, GLS – Pakkeshop

Du vil altid modtage et track and trace-nummer, så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller angivet i din ordre.

14 dages perioden starter den dag, ordren er leveret.

For alle ordrer – force majeure

I ekstreme vejrsituationer såsom snestorme og frostregn og andre force majeure lignende situationer, herunder andre tilfælde af ekstremt vejr, krig, strejke, epidemi osv., kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringer, og din ordre vil blive leveret ved næste lejlighed.

Anmodninger om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter levering og være os i hænde senest 14 dage efter, at vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten.

Anmodning om brug af fortrydelsesretten skal sendes på mail contact@endlessstory.dk. Beskeden skal tydeligt angive dit ønske om at benytte fortrydelsesretten.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for varens værdiforringelse som følge af anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Det betyder, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet ud over det ovenfor beskrevne, anses den for brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet tilbage. Det er op til Endless story Aps at vurdere varens stand.

Ret til klage

Der ydes 2 års garanti på produkter i henhold til købeloven. Garantien gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Endless story Aps inden for rimelig tid efter varens modtagelse.

Her regnes for max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.

Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger.

Reklamationen frafaldes i tilfælde af forkert eller usædvanlig betjening af produktet.

Endless story Aps dækker returomkostningerne i et rimeligt omfang.

Reklamationer vil ikke blive accepteret, hvis disse sendes efterkrav.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Endless Story Aps

Følfodvej 38 9310 Vodskov

Contact@endlessstory.dk

TLF: +4522398395